ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne
Co ciekawsze z EPWA
Frogi:
--- Cytat: nurek w Marzec 15, 2016, 01:29:16 am ---Coś się zmieniło w kwestii robienia wątków - tasiemców?
--- Koniec cytatu ---
Jakby co to mogę w ogóle usunąć wątek ;) Sorry jeśli złamałem regulamin czy coś, bo zanudzić to już pewnie zdążyłem wielu ;)
Carlito:
--- Cytat: Frogi w Marzec 15, 2016, 09:47:25 am ---
--- Cytat: nurek w Marzec 15, 2016, 01:29:16 am ---Coś się zmieniło w kwestii robienia wątków - tasiemców?
--- Koniec cytatu ---
Jakby co to mogę w ogóle usunąć wątek ;) Sorry jeśli złamałem regulamin czy coś, bo zanudzić to już pewnie zdążyłem wielu ;)
--- Koniec cytatu ---
Przemek, luzik, to z tymi tasiemcowymi wątkami to takie zalecenie, że niby po wrzuceniu zdjęć w pierwszym poście nikt do nich nie zagląda.
Ja wchodzę na forum przez "Pokaż nowe posty" i dla mnie ten zapis jest bez sensu...
I nie zniechęcaj się, bo autobusy pokazujesz fajnie :)
Frogi:
--- Cytat: Carlito w Marzec 15, 2016, 09:58:26 am ---
--- Cytat: Frogi w Marzec 15, 2016, 09:47:25 am ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Przemek, luzik, to z tymi tasiemcowymi wątkami to takie zalecenie, że niby po wrzuceniu zdjęć w pierwszym poście nikt do nich nie zagląda.
Ja wchodzę na forum przez "Pokaż nowe posty" i dla mnie ten zapis jest bez sensu...
I nie zniechęcaj się, bo autobusy pokazujesz fajnie :)
--- Koniec cytatu ---
Pokrzepiłeś mnie ;)
Łukasz Kulik:
Za Carlitem!
Nawigacja
Idź do wersji pełnej