IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2015

Spotters Day 22 BLT Malbork 12 lutego

<< < (4/8) > >>

brovarsky:

;)

larky:

--- Cytat: kifcio w Luty 04, 2015, 08:01:50 am ---
--- Cytat: larky w Luty 04, 2015, 07:39:09 am ---Dobra, zgłosiłem się, jakoś sezon trzeba zacząć :D
Jak dadzą zielone światło to z Warszawy mogę wziąć 3 osoby moim ekonomicznym wehikułem.

--- Koniec cytatu ---
o ktorej planujesz wyjazd ??

--- Koniec cytatu ---

Tak chyba 4.30 trzeba by z Warszawy wybyć żeby na spokojnie z przystankiem na kawę i siusiu dojechać :)
Zawsze mnie kusi pojechanie tam dzień wcześniej po robocie i przekimanie w jakimś hoteliku żeby się nie zrywać takim bladym świtem.

AroOo:

--- Cytat: larky w Luty 04, 2015, 08:38:13 am ---
--- Cytat: larky w Luty 04, 2015, 07:39:09 am ---Dobra, zgłosiłem się, jakoś sezon trzeba zacząć :D
Jak dadzą zielone światło to z Warszawy mogę wziąć 3 osoby moim ekonomicznym wehikułem.

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

Tak chyba 4.30 trzeba by z Warszawy wybyć żeby na spokojnie z przystankiem na kawę i siusiu dojechać :)
Zawsze mnie kusi pojechanie tam dzień wcześniej po robocie i przekimanie w jakimś hoteliku żeby się nie zrywać takim bladym świtem.

--- Koniec cytatu ---

Masz może jakieś wolne miejsce jeszcze ?
Albo ktoś inny jadący z okolic W-wy?

Pzdr

kifcio:

--- Cytat: larky w Luty 04, 2015, 08:38:13 am ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---
to jak mogę, to piszę się na pokład
inna sprawa, że dopiero będę wiedział w poniedziałek, czy dostanę urlop

Mori:

[/quote]

Przekimać to można u mnie. 20 minut drogi od Krzyżakowa :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej