IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2015

AEROFESTIVAL - Poznań (13-15.06.2015)

<< < (18/68) > >>

AroOo:

--- Cytat: Frogi w Marzec 28, 2015, 06:55:44 pm ---Co do spotter packów to jeszcze chyba nie jest pewne, ale prawdopodobnie trybuna/podest będzie na terenie toru wyścigowego.

--- Koniec cytatu ---

To przy odrobinie szczęścia, będzie można cykać Aerofestival i jakiś trackday w nudniejszych momentach :P

Pzdr
A

Jack S.:

--- Cytat: hesja w Marzec 28, 2015, 05:53:16 pm ---
--- Cytat: Jack S. w Marzec 28, 2015, 03:02:55 pm ---Raczej na 100% obsz\ar dookoła lotniska będzie zamknięty

--- Koniec cytatu ---
ale nie dla spoterpaków :)

--- Koniec cytatu ---

Hesja, byłeś kiedyś na Ławicy? Mi się wydaje, że zamkną wszystko poza małym wycinkiem w południowej części lotniska. Takie plotki są na lotnictwo.net.pl.

A ja sskopałem sprawę. Kupiłem normalny bilet zanim pojawiły się spotterpacki. A na ebilet.pl nie ma zwrotów. Czekam na wypłatę w marcu i dokupię ten spotterski, ale niesmak pozosstaje.

Mori:
A to witamy w klubie. Też mam teraz niepotrzebną wejściówkę.

kwinto:

--- Cytat: mori w Marzec 29, 2015, 06:14:28 pm ---A to witamy w klubie. Też mam teraz niepotrzebną wejściówkę.

--- Koniec cytatu ---
wygląda na to, że zgodnie ze staropolskim powiedzeniem pośpiech jest wskazany przy jedzeniu ze wspólnej michy i problemach żołądkowych :)

Jack S.:

--- Cytat: mori w Marzec 29, 2015, 06:14:28 pm ---A to witamy w klubie. Też mam teraz niepotrzebną wejściówkę.

--- Koniec cytatu ---

Muszę czekać na wypłatę i wtedy kupię spotterpacka. Byle do 10.04 :<

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej