IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2015

AEROFESTIVAL - Poznań (13-15.06.2015)

<< < (66/68) > >>

Carlito:

--- Cytat: hesja w Czerwiec 11, 2015, 07:08:43 pm ---/.../
właśnie o Tobie pisze w prezentacji na poniedziałek :)
w sensie nadmieniam :D

--- Koniec cytatu ---

Jack, właśnie przechodzisz do historii  :D

Carlito:

--- Cytat: norek w Czerwiec 11, 2015, 07:20:20 pm ---A w jakich godzinach planujecie być? Wg. rozesłanej rozpiski to jedyna rozsądna godzina to 16. Chyba, że będzie to też dobra okazja jakąś spotterkę z autobusami na Ławicy uskutecznić? Jak tam Wasze doświadczenia w tym temacie? Jest co focić na lotnisku?

--- Koniec cytatu ---

ja planuje być jak najwcześniej (coś koło 10-tej chyba) - po pierwsze chce rozpoznać teren, po drugie pewnie coś wcześniej przyleci/potrenuje

meny:
Witam wszystkich

Panowie nie znam nikogo z was osobiście, mam nadzieje że w najbliższy weekend uda się nadrobić zaległości. Powiedzcie mi czy ktoś planuje wejście jutro o 10 na teren lotniska? Czy większość z was udaje się na górki?

Pozdrawiam
Paweł

Gonitwa:
Ja jutro chyba idę na 16:00. Piszcie tutaj jak będzie warto przyjść wcześniej.
Pszczółki już dziś latały, może i jutro też trochę pośmigają :)

szamal:

--- Cytat: Carlito w Czerwiec 11, 2015, 07:29:22 pm ---
--- Cytat: norek w Czerwiec 11, 2015, 07:20:20 pm ---A w jakich godzinach planujecie być? Wg. rozesłanej rozpiski to jedyna rozsądna godzina to 16. Chyba, że będzie to też dobra okazja jakąś spotterkę z autobusami na Ławicy uskutecznić? Jak tam Wasze doświadczenia w tym temacie? Jest co focić na lotnisku?

--- Koniec cytatu ---

ja planuje być jak najwcześniej (coś koło 10-tej chyba) - po pierwsze chce rozpoznać teren, po drugie pewnie coś wcześniej przyleci/potrenuje

--- Koniec cytatu ---

Carlito, badaj teren i daj znać koledze co i gdzie żebym w sobote nie błąkał sie po całym świecie, tylko od razu dołączył do Blue Power Team :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej