IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2015
AEROFESTIVAL - Poznań (13-15.06.2015)
hesja:
--- Cytat: Jack S. w Czerwiec 10, 2015, 09:20:48 pm ---Ja mam problem, bo ja jak widzę cokolwiek co lata to dostaję ślinotocznego zapalenia mózgu :P
--- Koniec cytatu ---
tak?
a wydaje sięczytajac ten wątek, że Jesteś Jacku jednym z tych co to głównie patrzą na ilość płynów możliwych do wniesienia, usytuowanie trybun, ruchy słońca i takie tam...
czasem rzeczywiście nie chce się tego czytac
to tak jakbyście kochali swoją dziewczynę ale non stop wytykali jej co ma niefajnego
Ktoś podjął się trudu zrobienia imprezy
Nie jest to łatwe
Wiadomo, że samemu się tego nie zrobi
Wiadomo, że zawsze ktoś coś skopie
ale na Boga
cieszta się że są takie inicjatywy!
Gdyby tylko Turkish Stars byli i NIC więcej to i tak duuużo więcej niż na większości pikników
nacieszcie się ile wlezie lotnictwem bo ktoś je Wam wystawił pod sam nos
a jak coś pójdzie nie tak??
no to trudno - znacie jakies idealne imprezy?
Chętnie poznam...
choć nie...
wlasnie w tym braku ideału jest fajna zabawa by wyrwać te momenty, te subtelne klimaciki
założę się, że najlepsze zdjęcia będą u tych, którzy mają w dupie te drobiazgi o których już jest ze 20 stron tekstu
Pójdą zrobią swoje i się będą cieszyć
eszzzz może nie wiedzą, że będą jakieś utrudnienia w foceniu?
do przemyślenia :)
Jack S.:
--- Cytat: hesja w Czerwiec 10, 2015, 09:29:09 pm ---
--- Cytat: Jack S. w Czerwiec 10, 2015, 09:20:48 pm ---Ja mam problem, bo ja jak widzę cokolwiek co lata to dostaję ślinotocznego zapalenia mózgu :P
--- Koniec cytatu ---
tak?
a wydaje sięczytajac ten wątek, że Jesteś Jacku jednym z tych co to głównie patrzą na ilość płynów możliwych do wniesienia, usytuowanie trybun, ruchy słońca i takie tam...
--- Koniec cytatu ---
Wiesz Sławek, po prostu wynika to z faktu, że pracuję przy imprezach masowych (festiwale muzyczne) dość często, i mam zgoła inne doświadczenia z ochroną, organizacją, sposobem traktowania publiki. Moje własne narzekanie, na moje własne (pewnie zawyżone) standardy. Jeżeli coś tych standardów nie spełnia, rodzi sie frustracja, która zapewne wynika także z tego, że w mojej pracy festiwalowej jestem 'z drugiej strony barykady' i jeżeli jest bałagan, to po części za niego odpowiadam i mogę przyjąć to na klatę. Natomiast jeżeli nad czymś nie mam kontroli, naturalne, że odczucia mam jakie mam.
Przepraszam, jeżeli wychodzę na narzekacza.
Frogi:
Bedzie git ;) Najbardziej jaram się tym, że pierwszy raz zobaczę Turków :D
Carlito:
--- Cytat: brovarsky w Czerwiec 10, 2015, 09:28:12 pm ---
--- Cytat: Carlito w Czerwiec 10, 2015, 09:19:28 pm ---
--- Cytat: brovarsky w Czerwiec 10, 2015, 09:13:53 pm ---Ludzie, nie przeżywajta tak, nie pierwsza to i nie ostatnia impreza w tym roku ;D
--- Koniec cytatu ---
ja będę przeżywać :) ostatni raz byłem na Ławicy prawie 24 lata temu :o
--- Koniec cytatu ---
Ty to jeszcze masz jeden powód do przeżywania - spotkanie z białoruskimi kierowcami ;D
--- Koniec cytatu ---
brovar, ale to sam mniód tego eventu ;D
--- Cytat: Jack S. w Czerwiec 10, 2015, 09:54:23 pm ---Przepraszam, jeżeli wychodzę na narzekacza.
--- Koniec cytatu ---
Jack, nie obraź się, ale trochę przesadzasz (tu i na lotnictwie)
keren:
--- Cytat: Jack S. w Czerwiec 10, 2015, 09:54:23 pm ---
--- Cytat: hesja w Czerwiec 10, 2015, 09:29:09 pm ---
--- Koniec cytatu ---
tak?
--- Koniec cytatu ---
Wiesz Sławek, po prostu wynika to z faktu, że pracuję przy imprezach masowych (festiwale muzyczne) dość często, i mam zgoła inne doświadczenia z ochroną, organizacją, sposobem traktowania publiki. Moje własne narzekanie, na moje własne (pewnie zawyżone) standardy. Jeżeli coś tych standardów nie spełnia, rodzi sie frustracja, która zapewne wynika także z tego, że w mojej pracy festiwalowej jestem 'z drugiej strony barykady' i jeżeli jest bałagan, to po części za niego odpowiadam i mogę przyjąć to na klatę. Natomiast jeżeli nad czymś nie mam kontroli, naturalne, że odczucia mam jakie mam.
Przepraszam, jeżeli wychodzę na narzekacza.
--- Koniec cytatu ---
Widocznie masz na razie za dobre doświadczenia z imprezami. Trochę luzu, a będziesz się dobrze bawić. I nie złość się. Jak to kiedyś usłyszałam od kumpla: " Nie złość się. Złość piękności szkodzi, a Ty już nie masz czym szastać" ;) Tylko mi się nie obraź ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej