Szacun dla brovarsky za wielki dystans i dyplomacje.
Po prostu z niejednego pieca chleb jadłem i na niejednych takich zawodach strażackich byłem...
Widzę, że sporo osób "niezrzeszonych" zabiera głos, więc napiszę jak ja to widzę.
Nie ma co rozkminiać i płakać, że mam spotterpacka a nie dadzą mi wody wnieść, kanapki z jajkiem, czy termosa z białym barszczem.... nie wpuszczą to sobie kupisz kurwa jeden z drugim na miejscu, a jak nie kupisz, to też się nic nie stanie, będziesz zdrowszy. Platforma pod słońce? No i w czym problem? Dla niektórych gdyby była ze słońcem w plecy to i tak bez różnicy, bo czy tak czy srak to i tak 90% fotek pójdzie do kosza

Nie wiem z czego wynika takie podejście, z debiutu na takiej większej imprezie i tremie? z bólu dupy że się wydało 150zł na SP? Ludzie poluzujcie zwieracze, zrzućcie trochę ciśnienia ze zbiorników. Wrócicie z imprezy, będzie dziadostwo to wtedy chujami ciskajcie, a nie prewencyjnie przed. Nie zrobicie fajnych zdjęć? No i olać to, to co zobaczycie to Wasze, żaden format C: Wam tego z głów nie wyczyści. To, czy ktoś mi pozwoli wnieść szklankę wody, czy oś pokazów będzie z lewa do prawa, na skos, czy na wprost, czy strefa operacyjna to co innego niż spotterska czy vipowska..... Szczerze? To koło kity mi to lata, dynda i powiewa.... Liczy się przygoda i dobra zabawa z przyjaciółmi z jednego plemienia, fotki, samoloty.... to jest to tylko miły dodatek do reszty.
Dziękujebardzo.