IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2015

AEROFESTIVAL - Poznań (13-15.06.2015)

<< < (47/68) > >>

Frogi:

--- Cytat: martin w Czerwiec 03, 2015, 08:05:06 pm ---
--- Cytat: Perloz w Czerwiec 02, 2015, 08:39:29 am ---Na Torze Poznań 13-14.06 samochodziarze mają imprezę więc focenie z terenu Toru będzie poniekąd utrudnione.

--- Koniec cytatu ---

Impreza jest przeniesiona na sierpień,  na torze będzie parking, więc z wejściem nie będzie problemu, pytanie czy da się przedrzeć do płotu ?

--- Koniec cytatu ---

Trzeba będzie zrobić rozpoznanie w piątek :)

Jack S.:
Widzieliście, że mamy opcję radomską - czyli zakaz wnoszenia jedzenia i picia? Nie skomentuję tego. To dla mnie jest wielka wada imprez w Polsce, w por. np. z Ostrawą.

brovarsky:
toż od dawna regulamin imprezy wisi

norek:
Ja bym powrócił do wspomnianego wcześniej tematu before, aftera etc. :) Ponieważ mam zamiar wykorzystać tego spotterpacka najbardziej jak się da, a przy okazji mam darmowy nocleg w Poznaniu :), to planuję przyjechać w piątek. Ktoś, coś wtedy w Poznaniu ;)

bronek:

--- Cytat: norek w Czerwiec 04, 2015, 09:14:37 pm ---Ja bym powrócił do wspomnianego wcześniej tematu before, aftera etc. :) Ponieważ mam zamiar wykorzystać tego spotterpacka najbardziej jak się da, a przy okazji mam darmowy nocleg w Poznaniu :), to planuję przyjechać w piątek. Ktoś, coś wtedy w Poznaniu ;)

--- Koniec cytatu ---

Z tego co pamiętam to jedziemy wspólnie: ja, Larky i Ryba.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej