IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2015

AEROFESTIVAL - Poznań (13-15.06.2015)

<< < (46/68) > >>

Jack S.:

--- Cytat: hesja w Czerwiec 03, 2015, 02:36:11 pm ---lotnictwa.nety, quantasy, pod słońce ze słońcem, z kaczką yyy znaczy Vigenem czy bez, krzywe historie z organizacją itp....

no to jakoś to przewidując chyba dobrze wybrałem i w przyszły weekend będę fotografować między innymi oto taką statykę
http://www.maxmodels.pl/modelka-enigma89.html

i nikt mnie nie opluje za koszulkę spfl :)

--- Koniec cytatu ---

Daj numer do pani :P

Spad:
"Nie jestem ciałem, w którym mieszka dusza a duszą, która ma widzialną część zwaną ciałem" Wow, muszę sobie walnąć na karku taki tatuaż   ::)

brovarsky:

--- Cytat: hesja w Czerwiec 03, 2015, 02:36:11 pm ---i nikt mnie nie opluje za koszulkę spfl :)

--- Koniec cytatu ---

za zniewagę munduru należy się wpierdol

Dulmen:

--- Cytat: brovarsky w Czerwiec 03, 2015, 08:41:53 am ---Ja tam idę na platformę, jak będzie słońce w twarz, to biorę drinki i zakładam białą koszulkę ;)

--- Koniec cytatu ---
Z tym  Słońcem w twarz to może nie będzie tak żle ,może akurat za chmurami bedzie ;))

martin:

--- Cytat: Perloz w Czerwiec 02, 2015, 08:39:29 am ---Na Torze Poznań 13-14.06 samochodziarze mają imprezę więc focenie z terenu Toru będzie poniekąd utrudnione.

--- Koniec cytatu ---

Impreza jest przeniesiona na sierpień,  na torze będzie parking, więc z wejściem nie będzie problemu, pytanie czy da się przedrzeć do płotu ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej