ZDJĘCIA LOTNICZE > Pokazy lotnicze
Göteborg Aero
Eskimos:
--- Cytat: Qna w Sierpień 31, 2010, 03:23:27 pm ---
--- Cytat: Eskimos w Sierpień 31, 2010, 03:03:38 pm ---
Wieczorem , teraz muszę zmykać do szkoły, co mi na starość przyszło, w ławce siedzieć, dobrze że sporo Tajek i Filipinek mam w klasie ;)
--- Koniec cytatu ---
No proszę :) jak to mawiał Słynny fighterPilot
“Now this is what I call a target rich enviroment! ... " :D
Wielkie podziękował za Drakena :)
--- Koniec cytatu ---
Lipa dzisiaj, kobitki jeszcze nie wróciły z domów po wakacjach :'(
22. to jeszcze solista włoski i będzie tyle .
Słowo na niedzilę ;D
Było fajnie, pogoda dopisała tym razem kobitka biegała po kawę i żarcie więc jakieś plusy pokazów są, zdjęcia wyszły jak widać "jo sem" zadowolony z nich, bywało gorzej, czterdzieści jadalnych zdjęć z jednych pokazów to wielki sukces u mnie ;D D700 przeszedł chrzest bojowy i spisał się lepiej niż się spodziewałem, przynajmniej w porównaniu do D200. Samoloty były standardowe jak na Skandynawię, niektórzy mówią o egzotyce a dla mnie szałem byłby Mig-29. Szkoda tylko że Spitfire i Mustang zostały uziemione, no i zostało mi w domu zdjęcie z Kjeller które chciał Bertil, szkoda że "dziadek" zginął (chociaż tyle że w swoim ukochanym Spitfire) za rok miałem się z nim "bryknąć" którąś z jego maszynek.
Amon:
Eskimos, nie przesadzaj z tymi fotami, bo się rozkręcasz ;).
Bardzo mi się ta 22 podoba, chociaż pewnie zaraz ktoś napisze, że za blisko brzegu samolocik.
No i pamiętaj, że do RA trzeba wybrać 20 a nie 22 :). Fajne te fotki robisz, jakim szkłem pstrykasz?
Eskimos:
--- Cytat: Amon w Sierpień 31, 2010, 07:00:53 pm ---Eskimos, nie przesadzaj z tymi fotami, bo się rozkręcasz ;).
Bardzo mi się ta 22 podoba, chociaż pewnie zaraz ktoś napisze, że za blisko brzegu samolocik.
No i pamiętaj, że do RA trzeba wybrać 20 a nie 22 :). Fajne te fotki robisz, jakim szkłem pstrykasz?
--- Koniec cytatu ---
Co do ... , dopiero nacisnąłem zatwierdź wątek a Ty już zdążyłeś zobaczyć że 22 zdjęcia w RA są ? Czary jakieś ;D Dwa już kasuję.
70-200 VRI z TC17
Redak:
--- Cytat: Eskimos w Sierpień 31, 2010, 07:06:02 pm ---
--- Cytat: Amon w Sierpień 31, 2010, 07:00:53 pm ---Eskimos, nie przesadzaj z tymi fotami, bo się rozkręcasz ;).
--- Koniec cytatu ---
Co do ... , dopiero nacisnąłem zatwierdź wątek a Ty już zdążyłeś zobaczyć że 22 zdjęcia w RA są ? Czary jakieś ;D Dwa już kasuję.
70-200 VRI z TC17
--- Koniec cytatu ---
to normalnie mój zestaw z zeszłego roku :D ...... osobiście nie byłem z niego zadowolony :( ale ty za to pokazujesz że jednak coś wart ;)
Fajny materiał wstawiasz, podoba mi się :)
hesja:
a tego czemu nie dales???
pozwole sobie bo piekne jest i oryginalne:
23. Saab J29 Tunnan by Eskimos
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej