ZDJĘCIA LOTNICZE > Pokazy lotnicze
Göteborg Aero
Eskimos:
Drugi dzień pokazów, pogoda znośna, deszcz nap....ł tylko jakieś 10 minut, tak jak się spodziewałem po zeszłotygodniowej katastrofie szefa floty Biltemy, Bertila Gerhardta, ich historyczne samoloty zostały uziemione, więc Spitfire i Mustang odpadły z pokazów. Niestety nie spotkałem się ze Slapkiem bo w sobotę "macałem" się z lwami a on w niedzielę pojechał do domu, standardowo jak to u mnie szkło było za krótkie a samoloty latały za wysoko ;D
Pierwsza paczka cropów i szumów. Kolory mogą być nie takie jak trzeba (ostatnio wyszły mi różowe i fioletowe bobry), laptok się złamał i przez jakiś czas takie muszą być 8)
1. HKP 5 Hughes 269
2. HKP 6 Jet Ranger
3.SK 61 Bulldog
4.SK 61 Bulldog
5.Sikorsky S-76
6. de Havilland DH.100 Vampire
7.de Havilland DH.100 Vampire
8.Saab J29 Tunnan ("The Flying Barrel")
9.DG Flugzeugbau
10. Saab J32 Lansen
wilk:
Taką pogodę ( niebo ) lubię przynajmniej coś się tam dzieje, a nie wypalone albo szare, jak na ostatnich wyjazdach :(
Jestem na TAK
Eskimos:
--- Cytat: wilk w Sierpień 30, 2010, 01:36:04 pm ---Taką pogodę ( niebo ) lubię przynajmniej coś się tam dzieje, a nie wypalone albo szare, jak na ostatnich wyjazdach :(
Jestem na TAK
--- Koniec cytatu ---
Wypalonych też mam sporo, chociaż chmury były dość ciekawe, chyba każdy rodzaj przewinął się przez niedzielę.
Po deszczu pokazała się tęcza.
kifcio:
Matryca do czyszczenia, foty do pochwalenia ;) (pomimo kilku centralnych kadrów)
hesja:
ALEŻ TAM MASZYNY LATAŁY! pieknie jest
w zasadzie ratujesz te wady (o ktorych piszesz) super obrobką
na 3 polegles...
na 2 paprochow deczko i na 4
ladny Vampirek
8 klasa - no Jak-23 normalnie :)
lansen to juz w ogole masakrator :)
fajna egzotyka - jest WOW :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej