ZDJĘCIA LOTNICZE > Pokazy lotnicze

Göteborg Aero

(1/7) > >>

Eskimos:
Drugi dzień pokazów, pogoda znośna, deszcz nap....ł tylko jakieś 10 minut, tak jak się spodziewałem po zeszłotygodniowej katastrofie szefa floty Biltemy, Bertila Gerhardta, ich historyczne samoloty zostały uziemione, więc Spitfire i Mustang odpadły z pokazów. Niestety nie spotkałem się ze Slapkiem bo w sobotę "macałem" się z lwami a on w niedzielę pojechał do domu, standardowo jak to u mnie szkło było za krótkie a samoloty latały za wysoko  ;D

Pierwsza paczka cropów i szumów. Kolory mogą być nie takie jak trzeba (ostatnio wyszły mi różowe i fioletowe bobry), laptok się złamał i przez jakiś czas takie muszą być  8)

1. HKP 5 Hughes 269

2. HKP 6 Jet Ranger

3.SK 61 Bulldog

4.SK 61 Bulldog

5.Sikorsky S-76

6.  de Havilland DH.100 Vampire

7.de Havilland DH.100 Vampire

8.Saab J29 Tunnan ("The Flying Barrel")

9.DG Flugzeugbau

10. Saab J32 Lansen

wilk:
Taką pogodę ( niebo ) lubię przynajmniej coś się tam dzieje, a nie wypalone albo szare, jak na ostatnich wyjazdach :(
Jestem na TAK

Eskimos:

--- Cytat: wilk w Sierpień 30, 2010, 01:36:04 pm ---Taką pogodę ( niebo ) lubię przynajmniej coś się tam dzieje, a nie wypalone albo szare, jak na ostatnich wyjazdach :(
Jestem na TAK

--- Koniec cytatu ---

Wypalonych też mam sporo, chociaż chmury były dość ciekawe, chyba każdy rodzaj przewinął się przez niedzielę.
Po deszczu pokazała się tęcza.

kifcio:
Matryca do czyszczenia, foty do pochwalenia  ;)  (pomimo kilku centralnych kadrów)

hesja:
ALEŻ TAM MASZYNY LATAŁY! pieknie jest
w zasadzie ratujesz te wady (o ktorych piszesz) super obrobką

na 3 polegles...
na 2 paprochow deczko i na 4

ladny Vampirek

8 klasa - no Jak-23 normalnie :)

lansen to juz w ogole masakrator :)

fajna egzotyka - jest WOW :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona