FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny
Co dalej?
kifcio:
http://spfl.pl/forum/index.php/topic,8951.0.html
Tomaszek:
Tamronem miałem okazję pobawić się chwilkę. Moim zdaniem jak za taką cenę to naprawdę dobre szkiełko. W kazdym razie chciałbym mieć taki stosunek ceny do ognskowej w swoim 80-400. Z tym że ja nie wiem co piszą eksperci na Nikoniarzach więc mogę się mylić. :)
Maras:
Ja mam Nikkora 300mm f/4 i to szkło spokojnie można polecić.
Ale domyślam się, że na RIAT może to być za mało, więc chcę dokupić telekonwerter TC-14E 1.4x.
A już taki zestaw wychodzi drożej niż nowy Tamron.
Major:
Maras, problemem póki co będą fundusze, bo mogę wydać coś koło 900 funtów, +/- jakaś drobna suma. Fotografia nie jest jedyną rzeczą, którą chciałbym się zajmować - są jeszcze motocykle :D :D i ta moja nieszczęsna PPLka. Niby zawsze zostaje mi 70-300VR, ale ileż można stać pod płotem i focić Ryanair'a.
Tomaszek, właśnie tu jest problem, bo po lekturce nikoniarzy wydaje mi się, że każdy sprzęt to badziew i najlepiej byłoby na pokazach rysować na bieżąco :).
Widziałem Twoje fotki z tego słoika i muszę przyznać, że wyglądają dobrze - przynajmniej mnie się podobają :).
Kifcio, dzięki za link.
Czysty to jak uda Ci się go nabyć, to pamiętaj, żeby zapodać fotki :).
Na chwilę obecną mam dopisany ten słoik do listy zakupów. Być może jakoś niedługo uda mi się go podpiąć pod moją puchę i się chwilę pobawić.
Dziękuję wszystkim za wskazówki.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej