FOTO-TECHNIKA > Komputery i oprogramowanie
Pomocy w skonfigurowaniu PC
Dyziek:
--- Cytat: kichu w Wrzesień 30, 2014, 06:22:17 pm ---to co wy z tymi kompami robicie, ja jak posadzilem winde na nowym kompie to ani reinstalli ani zadncyh recovery i wszystko hula
--- Koniec cytatu ---
Oglądają XXX 8)
Jamal:
--- Cytat: Złoty w Wrzesień 30, 2014, 02:06:27 pm ---MacMini. Mnie Jamal namówił i jestem megazadowolony.
A teraz zacznie się jatka...
:D
--- Koniec cytatu ---
Ja od 2 lat używam, i poza usprawnieniami typu dołożenie RAM i drugiego dysku SSD nie ma się do czego przypieprzyć. Dodam tylko, że zdjęcia to najmniej wymagające prace wykonywane na tym sprzęcie. Dodatkowa zaleta to poręczność - zabieram toto z domu do pracy i odwrotnie w plecaku.
Perloz:
Z mego doświadczenia potwierdzam że jabłeczniki są niezawodne i jakoś wolniej się starzeją :) (mój z 2008 cały czas daje radę)
darcze:
--- Cytat: Perloz w Październik 17, 2014, 11:56:40 pm ---Z mego doświadczenia potwierdzam że jabłeczniki są niezawodne i jakoś wolniej się starzeją :) (mój z 2008 cały czas daje radę)
--- Koniec cytatu ---
Widzę że większość poleca jabłeczniki. Jestem w tej kwestii noga i stoję w kropce, a zdjęcia trzeba obrabiać są duże zaległości. Może jakiś model dla przykładu, aczkolwiek chyba wolałbym skrzynkę.
Złoty:
http://store.apple.com/pl/buy-mac/mac-mini
proszę.
A teraz tylko określić budżet i kupować ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej