FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

Zakup obiektywu - trzeba pójść choćby pół poziomu wyżej..

<< < (2/2)

Perloz:
Jeśli coś mogę dodać to Tami 150-600 daje radę całkiem nieźle i żona ma w Payerne była mocno zadowolona. Więc też zachęcam do potestowania :)

wilk:

--- Cytat: Perloz w Wrzesień 24, 2014, 08:51:46 am ---Jeśli coś mogę dodać to Tami 150-600 daje radę całkiem nieźle i żona ma w Payerne była mocno zadowolona. Więc też zachęcam do potestowania :)

--- Koniec cytatu ---

Szkoda, że się nie spotkaliśmy; bym się z nią zamienił na chwilę i potestował tego Tamiego.

Perloz:

--- Cytat: wilk w Wrzesień 24, 2014, 09:52:22 am ---
--- Cytat: Perloz w Wrzesień 24, 2014, 08:51:46 am ---Jeśli coś mogę dodać to Tami 150-600 daje radę całkiem nieźle i żona ma w Payerne była mocno zadowolona. Więc też zachęcam do potestowania :)

--- Koniec cytatu ---

Szkoda, że się nie spotkaliśmy; bym się z nią zamienił na chwilę i potestował tego Tamiego.

--- Koniec cytatu ---

Ano szkoda Panie. Ale jak będzie okazja w tym roku na wspólne focenie jeszcze to promiss że pobiorę i go przytargam abyś potestował.

wilk:

--- Cytat: Perloz w Wrzesień 24, 2014, 10:01:18 am ---
--- Cytat: wilk w Wrzesień 24, 2014, 09:52:22 am ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

Ano szkoda Panie. Ale jak będzie okazja w tym roku na wspólne focenie jeszcze to promiss że pobiorę i go przytargam abyś potestował.

--- Koniec cytatu ---

super :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej