IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2015

RADOM 2015

<< < (23/24) > >>

Sławol:
Czas i na podsumowania ode mnie :)

Przede wszystkim dziękuję za wsparcie, pomoc i sporo porad odnośnie zorganizowania się na imprezie, a poza tym za świetną atmosferę na fototrybunie! Dzięki także dla moich przyjaciół z Radomia za nocleg.

Udało mi się poznać sporo nowych osób, a także Was, z forum (trudno było nie dostrzec), tak więc dzięki wielkie, Panie i Panowie: Spad (chyba), Brovarsky, Deoc, Way, Carlito, Hesja, 2 panie (przepraszam, ale nie pamiętam ksywek), Szamal chyba, na pewno Krispol, Maras, chyba Wilk... I ktoś tam jeszcze, ale nie pamiętałem, za co przepraszam.

Sobota na fototrybunie i niedziela na Skaryszewskiej (spacerki sobie dwa urządziłem po zapasy, to mi się odechciało potem...) to super zestaw i było dokładnie tak, jak tu mówiliście z możliwościami fotografowania różnych pozycji i formacji.

Zdjęcia jakieś mam, ale najpierw muszę je dobrze przejrzeć. Coś tam może wyszło...

Jeszcze raz wszystkim dziękuję za super weekend!

brovarsky:

--- Cytat: Sławol w Sierpień 25, 2015, 12:49:40 am ---Spad (chyba), Brovarsky, Deoc, Way, Carlito, Hesja, 2 panie (przepraszam, ale nie pamiętam ksywek), Szamal chyba, na pewno Krispol, Maras, chyba Wilk...
--- Koniec cytatu ---
  żubr, bóbr, kurwa łoś........ wydra, ryjówka, zając  ;D  ;D ;D
Miło było poznać ;) sijuegejn ;)

Sławol:
Brovar, na żywo nie masz takiej gadany, cwaniaczku :D Albo się jeszcze nie naraziłem wystarczająco :P

A spotkamy się jeszcze na pewno.

Aha, zapomniałbym - jeszcze Valdi (chyba Valdi, najwyżej spalę) otrzymuje pozdrowienia, także za widowiskową glebę na mokrej fototrybunie :D

Carlito:

--- Cytat: Sławol w Sierpień 25, 2015, 07:48:06 pm ---Brovar, na żywo nie masz takiej gadany, cwaniaczku :D Albo się jeszcze nie naraziłem wystarczająco :P

--- Koniec cytatu ---

ma, ma...  trzeba by zapytać pewnego ochroniarza z Piły  ;)

--- Cytat: Sławol w Sierpień 25, 2015, 07:48:06 pm ---Aha, zapomniałbym - jeszcze Valdi (chyba Valdi, najwyżej spalę) otrzymuje pozdrowienia, także za widowiskową glebę na mokrej fototrybunie :D

--- Koniec cytatu ---

nikt inny tak nie potrafi  :D

brovarsky:

--- Cytat: Sławol w Sierpień 25, 2015, 07:48:06 pm ---Brovar, na żywo nie masz takiej gadany, cwaniaczku :D Albo się jeszcze nie naraziłem wystarczająco :P

A spotkamy się jeszcze na pewno.

Aha, zapomniałbym - jeszcze Valdi (chyba Valdi, najwyżej spalę) otrzymuje pozdrowienia, także za widowiskową glebę na mokrej fototrybunie :D

--- Koniec cytatu ---
w sobotę do południa to mało kontaktowy byłem, od piątkowej kolacji ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej