ZDJĘCIA LOTNICZE > Pokazy lotnicze

Kecskemet by hesja...

<< < (5/10) > >>

hesja:

--- Cytat: Tarantella w Sierpień 24, 2010, 09:36:02 pm ---Tygrzyk Paskowany  :)

--- Koniec cytatu ---

nalegasz??
mozesz byc Tygrzyk :P

Tarantella:

--- Cytat: hesja w Sierpień 24, 2010, 09:44:50 pm ---
--- Cytat: Tarantella w Sierpień 24, 2010, 09:36:02 pm ---Tygrzyk Paskowany  :)

--- Koniec cytatu ---

nalegasz??
mozesz byc Tygrzyk :P

--- Koniec cytatu ---

nalegam??
odpowiadam jeno na pytanie :P

kichu:

--- Cytat: Redak w Sierpień 24, 2010, 08:26:12 pm ---zacząć to trzeba od zakupu d300s + 500N  ;D
[..]
hesja przeszedłem przez wiele kombinacji pucha-szkło i wiem że takiego obrazka nie daje nic jak 500N  :) głównie chodzi mi o dalsze kadry  ;)

--- Koniec cytatu ---

Redak, a napisze przewrotnie ze g..no prawda :) taki sam o ile nie lepszy obrazek daja 200/2, 300/2.8, 400/2.8 i 600/4 :) po prostu wszystkie staloogniskowe nikona to inna
liga jakosciowa niz cala reszta... i pod tym wzgledem alternatywy dla jakosci obrazka
osiaganego z tych szkielek nie ma...

przy czym, jakosc obrazka osiaganego ze szkielka to tylko jedna strona medalu i jeden z elementow efektu koncowego w postaci gotowej foty... owszem wazny, ale sam zdjec nie zrobi...

Qna, z tym porownaniem F1 bym jednak nie demonizowal... to w koncu tylko obiektyw :)

ps. foteczki klasa! skomentuje jak dopadne stacjonarnego kompa, bo siedze na netbooku gdzie nawet 1024 trzeba przewijac :)

Qna:
Kichu, fakt może wyolbrzymiam ale chodzi mi o takie powszechne przekonanie "kupie zajebaje sprzęt to od razu będę miał super foty"...  "wsiądziesz do bolidu F1 to Cię pewnie obróci na zakręcie... "
Hmm no może i zwykły obiektyw... w takim razie w do czego porównać N500,600,400? w dziedzinie obiektywów. Sam pisałeś ze to inna liga, dla wielu nieosiągalna.

hesja:
jak tylko ja mialem 500-tke to... marzylem o tym by wszyscy mieli :)
powoli sie moje marzenie spelnia (bajka!)

skonczy sie wtedy to... co od czasu mojego zakupu (500) jest moja zmora:
500-tka robi zajebiste zdjecia, gdybym ja mial 500-tke to bym...

oby wszyscy mieli 500-tki na DX
oby :)

kuuurna powinienem medal z nikona dostac
jak patrze na grupowke z Wegier hihi - tyyyle 500-tek
i nie mowcie ze bez mojego wplywu bo sie w sobie zamkne :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej